Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Pája1111
Bůh inhumačních technik
Bůh inhumačních technik
SHŠ: Divoké svině
Místo/Bydliště: Brno

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Pája1111 »

To je spíše západní hrůza :crazy:
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
MichalMŽ
SHŠ: Myself

Příspěvek od MichalMŽ »

Probůh, když si uvědomím, že něco takového funguje jen pár kilometrů od mého bydliště, tak se mi chce zvracet :banghead:
Radim Vaňousek
Sponzor Brodce
Místo/Bydliště: Brodce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Vaňousek »

Přišlo mi na firemní mail :badgrin: :

Od října bude středověký program v krčmě i v neděli
Dětenice, 26. září 2011
Středověký program měl u návštěvníků dětenické krčmy obrovský ohlas, a proto je od října rozšířen i na neděli. Vyrazíte-li do krčmy poslední den v týdnu mezi 19 a 21 hodinou, prožijete středověk na vlastní kůži.Již vás nebaví navštěvovat klasické restaurace, kde jsou všichni slušní a upravení? Proto je ten správný čas vyrazit do krčmy v Dětenicích, kde se jak mávnutím kouzelného proutku octnete v jiném století – a to ve středověku.
V dětenické krčmě se budete cítit jako pocestný, který sem zabloudil z dalekého kraje. Krčmář na vás začne hulákat, co chcete chlastat či čím si svůj břich naplníte.
Jen pro vás je připraven středověký program s piráty, břišními tanečnicemi či fakíry a zapomenete tak alespoň na chvíli na jednadvacáté století. „Na základě pozitivního ohlasu návštěvníků jsme od 1. října 2011 rozšířili středověký program v krčmě rovněž i na neděli a to od 19 do 21 hodin,“ uvedl Petr Jindrák, ředitel Zámeckého resortu Dětenice.
Nyní se tedy můžete těšit na šermířský souboj, žebráky, pocestné a trpaslíky nejen v úterý, čtvrtek, pátek, sobotu, ale již i v neděli. Stanete se svědky křižování a upalování čarodějnic, hříšných tanců na stolech a dalších událostí, které vám nenechají klidné spaní. Pokud se nestihnete vyhnout inkvizici, je dost možné, že vás sbalí, zavře a kdo ví, zda budete ještě někdy puštěni na svobodu.
Během celého večera hraje v krčmě živá hudba a můžete se občerstvit porcemi masa, o kterém se vám ani nesnilo a které je opékáno ve středověkém stylu. Vše spláchněte místní pivem vyrobeným podle původní receptury z osmnáctého století.
Zavítejte do Dětenic a zažijte středověk na vlastní kůži.
„Nepřijedeš – nezažiješ!“

Kontakt: Ing. Stanislava Černovská
PR1.cz s. r. o.
stana.cernovska@pr1.cz
http://www.detenice.cz
Mahy
Místo/Bydliště: Třebíč

Příspěvek od Mahy »

Jó Dětenice- pičovina nejvrdšího kalibru, hned vedle tvrze Hummer :sick: :violent1: :thumbdown:
Quod licet Jovi, non licet bovi
Rychlokvaška ve všech směrech
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Žoldák

Příspěvek od Žoldák »

Kdo není ochoten bránit svoji svobodu, nesmí se divit, že mu občas pod okny zaparkují cizí tanky.....

Kdo překove meče v pluhy bude orat pole pro ty, kteří to neudělali.
Kalf
Místo/Bydliště: Prostějov/Šternberk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kalf »

Kdyby zamnou přišel pingl a řekli mi co budeš chlastat nebo žrát tak už jí má. Nevím kdo tohle vymyslel ale je to kravina totální. Když už tak si hostinský hosta považoval a ne byl na něj vulgární. Atd atd ... škoda že to mam daleko jinak bych tam vyrazil se porvat :D
Kdo po tobě chlebem, ty po něm atomovým šumavanem
Lazar
Místo/Bydliště: Praha

Příspěvek od Lazar »

Kravina totální, která jim pěkně naplnila kapsu. Tohle není úplně originalní koncept, po světě existuje víc "sprostých hospod" kde si lidi nechají nadávat, protože je to prostě vytrhuje ze stereotypu. Je to taková hra do které dobrovolně vstupují. Hondocení podnikatelských záměrů a filmů, tady na pranýři to dostává zcela nové rozměry.

Samozřejmě, jejich verze středověku sem bez debaty patří.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Šimon z Curychu
SHŠ: Kompanie z Curychu
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šimon z Curychu »

kozy dobrý :thumbup:
Šimon Christian Attinger
Curyšská hotovost
Obrázek
Zürich, die berühmte Stadt
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Lazar napsal:Kravina totální, která jim pěkně naplnila kapsu. Tohle není úplně originalní koncept, po světě existuje víc "sprostých hospod" kde si lidi nechají nadávat, protože je to prostě vytrhuje ze stereotypu. Je to taková hra do které dobrovolně vstupují. Hondocení podnikatelských záměrů a filmů, tady na pranýři to dostává zcela nové rozměry.

Samozřejmě, jejich verze středověku sem bez debaty patří.

Nad návštěvou Dětenic už dlouho přemýšlíme. Chceme se stylově pobavit - ztlouct a rozvěsit personál po trámech, trochu potahat středověké piráty po štěrku, čarodějnicím, břišním tanečnicím a žebrákům provést něco originálního, např. je rekvalifikovat na flagilanty, no a máme v rukávu i něco moc pěkného pro bratry inkvizitory :badgrin:

Máme už jisté zkušenosti, že když takhle iniciativně převezmeme program, diváci jsou přesvědčeni, že je to součást dohodnutého scénáře. Naposledy bylo takhle smutno Vodochotskému v Hradci :badgrin: :badgrin:
melkel

Příspěvek od melkel »

Maršálku, evidetně tě napadají stejné věci :-)
Tak jsem si živě představil vejít do té špeluňky, a vechvíli, kdy nás krčmář osloví "co budete žrát", poslat na něj pacholky, ať ho seřežou jak koně........
Bilajz
SHŠ: Burgunďané, Doba Karlova
Místo/Bydliště: Brno

Příspěvek od Bilajz »

Panové myslím, že tohle napadlo více lidí :-) Jsem zvědavej kdo to první zrealizuje :violent1:
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Rád si dělám radost a jsem přístupný domluvě termínu :D
Spakona

Příspěvek od Spakona »

zeptejte se Rotyky jak na ně reagoval Kněbort (vrchní inkvizitor) když tam napochodovali v kostýmu a udělali čest svému jménu :D

každopádně si myslím že pánové si to rádi znovu zopakují :badgrin:
bezprizorní a všudypřítomná, rustikálně upřímná
Kdybychom byly muži, hovořily bychom teď o tom, jak za svou zem položíme své životy. Jako ženy můžeme mluvit jen o tom, že se položíme.
Ogrier
SHŠ: Maligarde
Místo/Bydliště: Pavlikov + Rakovnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ogrier »

Já to už do jisté míry realizoval :)

Loni nás tam vedení vzalo za odměnu/fakt?/. Já si tam v klidu přijdu, do nikoho se neseru a nějaký prďola tam na mě hned vytahuje tesák. Nevšímám si ho, ale když mi ho položil na krk, tak jsme ho odzbrojil a zaklekl. Něco mumlal o nějakém rozbitém terminále , či co, ale to už jsem ignoroval a pil na žal.
-Beatus vir qui timet Dominum-
Czernozub

Příspěvek od Czernozub »

Maršálek napsal:Rád si dělám radost a jsem přístupný domluvě termínu :D
Hlásím se do služby, vždycky jsem chtěl vykonat křížovou výpravu proti kacířům! Řekni kdy a kde, budu tam :salute:
Pěchota z přesvědčení.
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”