Kandidáti do pranýře

odstrašující případy, nevídané události...
Orzo

Re: Kandidáti do pranýře

Příspěvek od Orzo »

Jako pánové, s těma larpákama to nehroťte.. Jo, je to často mizérie, ale už docela dlouho se pro to snažíme něco dělat, vysvětlovat komu můžem co za to stojí co ne a Zub má pravdu, velká spousta z larpařů už by se za tohle fakt hodně styděla.. Takže bych poprosil klid.
Divous
SHŠ: Slánská rota
Místo/Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

Orzo napsal:Jako pánové, s těma larpákama to nehroťte.. Jo, je to často mizérie, ale už docela dlouho se pro to snažíme něco dělat, vysvětlovat komu můžem co za to stojí co ne a Zub má pravdu, velká spousta z larpařů už by se za tohle fakt hodně styděla.. Takže bych poprosil klid.
Zdravím, LARP je něco úplně jiného, myslím, že s LARPy tady nikdo problém nemá a ani nemá důvod s tím mít problém. Pokud tedy borec s KM na LARP nepřijede na historickou akci :) . Naopak, někteří z tohoto fóra z LARPů a dřeváren vzešli, a někteří na ně dokonce dodnes jezdí! 8)
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
Czernozub

Příspěvek od Czernozub »

Třeba Orzo je fantasák jak řemen :badgrin:
Pěchota z přesvědčení.
Lazar
Místo/Bydliště: Praha

Příspěvek od Lazar »

Ale jistě, není LARP jako LARP, že ano, některé jsou na tom výrazně lépe než kdejaká železná bitva či vystoupení - a navíc je tam jiná zábava než chlast a poměřování kvality/dobovosti že... třeba příběh a atmosféra, ehm ehm. http://pwx.rajce.idnes.cz/Porta_Rossa_MDVII/

Čímž bych po mém příspěvku o špatné kvalitě některých LARPových událostí rád kontroval co jsem řekl prve.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Lazar napsal:Ale jistě, není LARP jako LARP, že ano, některé jsou na tom výrazně lépe než kdejaká železná bitva či vystoupení - a navíc je tam jiná zábava než chlast a poměřování kvality/dobovosti že... třeba příběh a atmosféra, ehm ehm. http://pwx.rajce.idnes.cz/Porta_Rossa_MDVII/

Čímž bych po mém příspěvku o špatné kvalitě některých LARPových událostí rád kontroval co jsem řekl prve.
hm, tohle by mně samotného lákalo ;)
Divous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer :D
Už je to hodně, opravdu hodně let, co se na naších akcích zjevoval Mág 10. úrovně Zaječí pacička :D
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
kajo79

Příspěvek od kajo79 »

Miten

Příspěvek od Miten »

USA je někdy docela... no... nevím co tímhle ti lidé sledují, já nerad moc kritizuji, ani nevím o koho(co) jde, jsem v tomhle začátečník a teprve se chystám na nákupy ale...
Přílohy
n678686720_1073057_1603.jpg
n678686720_1073057_1603.jpg (88.8 KiB) Zobrazeno 5007 x
Lazar

Příspěvek od Lazar »

Sledují tím zábavu, někdy docela úspěšně ;-)
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Miten

Příspěvek od Miten »

Je fakt, že se mohlo jednat o nějaký karneval či maškarní, opravdu přesně nevím co to bylo za akci a s jaký cílem.
Maršálek
Místo/Bydliště: HK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maršálek »

Divous napsal:LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer :D
Už je to hodně, opravdu hodně let, co se na naších akcích zjevoval Mág 10. úrovně Zaječí pacička :D
Tak pozor, Mág 10 úrovně jsem samozřejmě já, akorát jako prostředek své magické síly používám rozestlanou postel - hradecké dámy vědí :lol: Snažím se to ale tajit...
Lazar

Příspěvek od Lazar »

Jako policista máš snad svoji magickou hůlku domlouvačku, ne?
Divous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

Maršálek napsal:
Divous napsal:LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer :D
Tak pozor, Mág 10 úrovně jsem samozřejmě já, akorát jako prostředek své magické síly používám rozestlanou postel - hradecké dámy vědí :lol: Snažím se to ale tajit...
Tak takhle je to s tebou doopravdy! 8)
Czernozub

Příspěvek od Czernozub »

kajo79 napsal:Pozdrav z USA :)

http://renfair.com/index.asp
¨

Víte že...? v Americe existuje "Společnost pro kreativní anachronismy"? Našel jsem její stránku na FB...
Pěchota z přesvědčení.
Lazar

Příspěvek od Lazar »

Ve skutečnosti docela rozšířená věc, zatím většina američanů se kterými jsem mluvil o "reenactment" okamžitě začala o sdružení kreativnách anachronismů. Jako když řekneš "šermíř".
Odpovědět

Vrátit se na “SSB pranýř”