Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Zatím ne, Joe nemá louku kde by to zkoušel, ale vhledem k délce a váze na kterou to dostal čeká dobrou dálku. (Zařízl to totiž, takže ten luk má ted´98 lbs). Welsh class se testuje proti luku od Steva, což byl nejlepší italský tis 105 lbs a dal s prototypem šípu 252 y.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Morušový WB 125#@32". Budu ho na Romanovo přání zeslabovat cca na 110#. Délka 200cm, střed 37x32mm, váha 1080gr.
Špičky 11mm, kravská rohovina.

Špičky 11mm, kravská rohovina.
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Hezky blonďák!
Nechej ho trochu ztmavnout na vzduchu. krásně to bude kontrastovat s tou bělí
Všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka . . .
To je ten bývalý 140#? Viděl jsem ho a vypadá výborně. Škoda ale že jsi ho nakonec zeslaboval,
on by do něho Roman dorostl. Tak dejte vědět co to střelí až budete střílet.
Zdar
on by do něho Roman dorostl. Tak dejte vědět co to střelí až budete střílet.
Zdar
Tady dávám foto toho dokončeného křiváka z ledna. Nakonec jsem ho jednou povařil a asi to trošku i pomohlo, ale ta hlavní zatáčka s psí nohou mu zůstala. Délka 80", 120lb@32"
- Přílohy
-
- wormbows2.jpg (382.73 KiB) Zobrazeno 6156 x
- Pája1111

Líbí se mi.... Jen by to chtělo tenší špičky, jinak super. Děláš bomba tilery!!!! 
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
jestli myslíš špčiky rohů, tak můj foťák hodně zkresluje, ve skutečnosti jsou štíhlejší, tady to ale taky není nic moc vidět
- Přílohy
-
- PC1317661.jpg (76.21 KiB) Zobrazeno 6139 x
- Pája1111

Myslím průměr dřeva těsně pod končíkem...Deadguy napsal:jestli myslíš špčiky rohů, tak můj foťák hodně zkresluje, ve skutečnosti jsou štíhlejší, tady to ale taky není nic moc vidět
Já myslím, že jsou dobrý, Joe dělá podobný špičky.
Luk pěknej, docela ses vypracoval.
J.
Luk pěknej, docela ses vypracoval.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
- Pája1111

Nový morušový WB. Délka N/N 202cm, 120#@32",špičky 11mm,set 1cm, díra v rameni po suku, sem tam nějaká drobná vadička materiálu, ale drží perfektně.... Zítra ho zastřílíme a dodám foto v plném nátahu...

Deadguy, luk i tiler super, ty konce bych udělal tenčí, kvůli hmotnosti na koncích, ale uvidíš jak to bude střílet.
Zkus dorazit na nějaké střílení do brna, abychom se na tvé luky koukli na živo.
Pájo, ta díra vypadá hustě. Po zastřílení to lehce povolí takže to plánuješ na Welsh Class co?
Těším se na dostřel toho luku.
Zkus dorazit na nějaké střílení do brna, abychom se na tvé luky koukli na živo.
Pájo, ta díra vypadá hustě. Po zastřílení to lehce povolí takže to plánuješ na Welsh Class co?
Těším se na dostřel toho luku.
Veľmi pekné oba.
Moc sa mi páči Pájove morušové drevo.
Takého kus by som chcel nájsť na svoj terčový luk.
Moc sa mi páči Pájove morušové drevo.
Takého kus by som chcel nájsť na svoj terčový luk.
Hawk: díky
Pája: jj pravda, asi jsou zbytečně tlusté, na tom luku už to neopravím, je prodaný. Tvůj luk je krásný, nádherný atletický vzhled, ty konce jsou opravdu někde jinde, supr štíhlé, paráda. Já bych se jich na svém luku i bál
Vypadá to, že luk má to zakřivení skoro stejné jako ten můj, a ta díra..... Je to samice
Kaša: chtěl bych někdy přijet zastřílet, zatím ale nemám ani luk, se kterým bych tam dorazil. Ty co udělám hned dávám pryč, protože vždycky najdu něco, s čím nejsem spokojen. Mám momentálně jeden warbow rozdělaný, ale nevím nevím co z něj vyleze. Když bude čas, přijel bych klidně i bez luku.
Pája: jj pravda, asi jsou zbytečně tlusté, na tom luku už to neopravím, je prodaný. Tvůj luk je krásný, nádherný atletický vzhled, ty konce jsou opravdu někde jinde, supr štíhlé, paráda. Já bych se jich na svém luku i bál
Kaša: chtěl bych někdy přijet zastřílet, zatím ale nemám ani luk, se kterým bych tam dorazil. Ty co udělám hned dávám pryč, protože vždycky najdu něco, s čím nejsem spokojen. Mám momentálně jeden warbow rozdělaný, ale nevím nevím co z něj vyleze. Když bude čas, přijel bych klidně i bez luku.
ještě jsem se chtěl zeptat, je možné, u silných luků, jít při pílení drážky na tětivu durch rohem až na dřevo? Tak, že vlastně, samozřejmě už přilepený roh, rozdělíme na dva kusy... Vidím to na mnoha lucích na netu.
- Pája1111

Občas se na dřevo dostaneš, ale ne tak, abys z toho rohu udělal dva kusy, musí to pořád držet pohromadě.