Jestli to jsou zimní dohalice... tak asi nic proti...Czernozub napsal:To je z loňska, tuším Dohalice? Už jsem to tu dával...
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
-
kure
- Místo/Bydliště: Brno, občas Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Proti mám jednu věc je nebezpečný sám sobě. Byli tam dva týpci s podobnou ochranou hlavy jeden se celkem cpal dopředu než jsem mu dal po kebuli, až potom jsem zjistil že to má jenom tenkou koženou čepičku a ty pásy křížem taky moc železa neviděly.Siegfried napsal:Jestli to jsou zimní dohalice... tak asi nic proti...Czernozub napsal:To je z loňska, tuším Dohalice? Už jsem to tu dával...Je to pohádka o barbarech... hihihihi.
- Divous
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Ta kožená pseudozboj je putovní, viděl jsem jí minimálně před 11-cti lety a ten dotyčný už se jí dávno zbavil
Objevila se dokonce ve fotokomiksu v prvním ročníku časopisu Pevnost! 
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
Jsou to loňské Dohalice. Bezpečnost je jedna věc, ale kostýmově splňují požadavky pořadatelů pro fantasy bitvu barbarů proti rytířům!
- Divous
- Kontaktovat uživatele:
Asi bychom sem neměli dávat příklady z akcí avizovaných jako pohádky a fantasytrener napsal:Jsou to loňské Dohalice. Bezpečnost je jedna věc, ale kostýmově splňují požadavky pořadatelů pro fantasy bitvu barbarů proti rytířům!
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
Ach ti jsou samolibí... "Středověkýmu rytíři bychom se vyrovnali..."vechio napsal:http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 230180005/
A kecky ukecaný
Kritizovat- to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
bych to dělal já, kdybych to uměl.
Čapek K.
- Kalf
- Místo/Bydliště: Prostějov/Šternberk
- Kontaktovat uživatele:
Hodně českých bitev je fantasyDivous napsal:Asi bychom sem neměli dávat příklady z akcí avizovaných jako pohádky a fantasytrener napsal:Jsou to loňské Dohalice. Bezpečnost je jedna věc, ale kostýmově splňují požadavky pořadatelů pro fantasy bitvu barbarů proti rytířům!
Kdo po tobě chlebem, ty po něm atomovým šumavanem
-
kure
- Místo/Bydliště: Brno, občas Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Divous napsal:Ta kožená pseudozboj je putovní, viděl jsem jí minimálně před 11-cti lety a ten dotyčný už se jí dávno zbavilObjevila se dokonce ve fotokomiksu v prvním ročníku časopisu Pevnost!
A já si říkám od kud mi je povědomá, škoda že jsem při stěhování pevnosti prodal teda většinu zůstaly mi některé z těch prvních které ještě byly víc o šermu a míň o kartách.
- MLuks
- SHŠ: Gléva Jana Smiřického
- Kontaktovat uživatele:
Tihle hoši se již sami vypranýřovali na bazaru, tak snad jim nebude na obtíž ani reklama na Brodci
http://www.shsgarde.freepage.cz/
http://bazar.arms.cz/index.php?inzerat=20566
Zabýváme se obdobím husitů, gotiky, renesance i třicetileté války a okrajově nám nejsou cizí ani piráti.
http://www.shsgarde.freepage.cz/
http://bazar.arms.cz/index.php?inzerat=20566
Zabýváme se obdobím husitů, gotiky, renesance i třicetileté války a okrajově nám nejsou cizí ani piráti.
Ty brďo- Mrs. Doubtfire -táta v sukni se pere s rohatým!

- Divous
- Kontaktovat uživatele:
Já mám kompletní první 4 ročníky Pevnosti, které střežím jako rodinné stříbro, a první 2 mám dokonce svázané!... i když je to částečně i kvůli mému egukure napsal:Divous napsal:Ta kožená pseudozboj je putovní, viděl jsem jí minimálně před 11-cti lety a ten dotyčný už se jí dávno zbavilObjevila se dokonce ve fotokomiksu v prvním ročníku časopisu Pevnost!
A já si říkám od kud mi je povědomá, škoda že jsem při stěhování pevnosti prodal teda většinu zůstaly mi některé z těch prvních které ještě byly víc o šermu a míň o kartách.
- Kuno
- Bůh rytířů

- SHŠ: SHŠ Revertar
- Místo/Bydliště: Zlín
tak to je fáákt doost hustýýý. 
Wir wissen was wir sollen machen und niemand wird uns kommandieren!!!
začít křičet na jejich akci Bůůů! by asi mohlo být bráno jako provokace........... nebo jako kompliment?