Jo a už léta.Varpulis napsal:To niekto takýto reálne existuje?
Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Jestli se nepletu tak má dva sety. Tuhle a jednu krapet méně fantasy, zdá se že volí podle akce.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
...nářez. Tohle je taky zajímavé. Neotřelý způsob jak obzvláštnit svou přilbu a zároveň být v barvách grupy.
- Přílohy
-
- kolin_2012_180.jpg (198.21 KiB) Zobrazeno 6263 x
Jo, ale zrovna ta jejich skupina pomalu převléká do vlny a podobně. Jde to pomaličku a ne úplně správně, ale něco se děje...
Pěchota z přesvědčení.
Mě ani tak neděsí barvy té helmy. Ale to že bascinet s hledím nemá závěs, ale jakýsi nákrčník, né-li podbradník...Michal110 napsal:...nářez. Tohle je taky zajímavé. Neotřelý způsob jak obzvláštnit svou přilbu a zároveň být v barvách grupy.
Protož, prosím, povstaň Pane Bože vojsk, silný mstiteli, jenž mstíš hřiechy otcóv nad syny až do třetieho i čtvrtého pokolenie! Pozdvihni sě, jenž súdíš zemi, odplať otplatu pyšným a na tohoto přezřejmého potupitele tvého nepoškvrněného zákona a znamenitého haněče a tvých věrných lítého záhubci ruku tvé pomsty ztáhni!
To je fakt, spodek šlapu je napohled dost divně řešený a nasazovat kejhák bych v tom zrovna nechtěl. Až tomu chlapíkovi ve zbroji někdo uštědří ránu tím epesním palcátem, co má v levici, tak to možná pochopí. K tomu barvení - nachomejtl jsem se k tomu jednou jako obyčejný zevloun v táboře před bitvou a ptám se nechápavě chlapíků: "Proč to dělají?". A jeden mi celej zoufalej z toho patlání barev odpověděl: "Páč nám ty plechy furt rezivěj a my nechceme, aby to bylo vidět!" 
Tom míval těch setů několik, měl celkem koukatelný věci i ty ahystorický. O týhle konkrétní zbroji tvrdí že jí má podle exponátu z nějakýho muzea. Na akce si brával věci podle toho jak přísný měli měřítka pořadatele. když musel bral si věci koukatelný, ale když nemusel tak si bral ty fantasy protože se mu samotnýmu prostě líbili víc. Píšu v minulim čase protože sem ho 2 roky neviděl ani o něm neslyšel tak nevim jak je to s nim dnes.Lazar napsal:Jestli se nepletu tak má dva sety. Tuhle a jednu krapet méně fantasy, zdá se že volí podle akce.
Mimochodem já vypadám takhle:
http://1381-1424.hys.cz/viewtopic.php?f=26&t=66
Zbraň není argument, ten kdo s ní umí, argumenty nepotřebuje!
http://1381-1424.hys.cz/viewtopic.php?f=26&t=66
Zbraň není argument, ten kdo s ní umí, argumenty nepotřebuje!
Ahoj,
trochu pozdě, ale přesto, dostávám se k reakcím na Flamberg (prosinec loňského roku).
Byť jsem jedním z členů, musím uznat, že máte v mnoha ohledech pravdu. Zhruba nejpřesněji věc vyjádřil LosPedros.
Nevím přesně, kdy a kde jsi nás viděl, ale loni to se středověkem u nás byla skutečná veliká bída, proto jsme se tyto akce snažili omezit, jak to jen šlo, a jak píšeš, prosazovali jsme hlavně třicítku a vrcholné baroko. Žel bohu část agentur si na některé akce stále středověk žádala, takže nebylo na výběr. Tuto sezónu už žádné podobné akce nemáme, ani na stránkách nenajdete zmínku o tom, že bychom se zabývali středověkem. Pokud k tomu znovu dojde, budu (a nebudu sám) lobbovat za to, aby to bylo trochu na úrovni.
Co se třicítky týče, zvolna (ale zrychlujeme
) k rekonstrukci přecházíme, stále má ale největší prioritu šerm a vystoupení (věřím, že aspoň ta třicítková vypadají celkem k světu). Tak zdar vaší práci!
Ještě pozn.: Osobně vidím tuto kritiku jako veskrze bohulibou činnost, ale myslím, že by bylo mnohem účinnější podat nějakou zpětnou vazbu přímo inkriminovaným skupinám, aby si uvědomili, že je něco špatně... (ne že bychom ji nedostali prostřednictvím FB, ale nevím, jestli nejsme výjimka
)
trochu pozdě, ale přesto, dostávám se k reakcím na Flamberg (prosinec loňského roku).
Byť jsem jedním z členů, musím uznat, že máte v mnoha ohledech pravdu. Zhruba nejpřesněji věc vyjádřil LosPedros.
Nevím přesně, kdy a kde jsi nás viděl, ale loni to se středověkem u nás byla skutečná veliká bída, proto jsme se tyto akce snažili omezit, jak to jen šlo, a jak píšeš, prosazovali jsme hlavně třicítku a vrcholné baroko. Žel bohu část agentur si na některé akce stále středověk žádala, takže nebylo na výběr. Tuto sezónu už žádné podobné akce nemáme, ani na stránkách nenajdete zmínku o tom, že bychom se zabývali středověkem. Pokud k tomu znovu dojde, budu (a nebudu sám) lobbovat za to, aby to bylo trochu na úrovni.
Co se třicítky týče, zvolna (ale zrychlujeme
Ještě pozn.: Osobně vidím tuto kritiku jako veskrze bohulibou činnost, ale myslím, že by bylo mnohem účinnější podat nějakou zpětnou vazbu přímo inkriminovaným skupinám, aby si uvědomili, že je něco špatně... (ne že bychom ji nedostali prostřednictvím FB, ale nevím, jestli nejsme výjimka
Naposledy upravil(a) rosik dne 28 Kvě 2012, 14:36, celkem upraveno 1 x.
Já to mám zhruba podobně. Prostě se přizpůsobim přání organizátorů. A když akci propagujou jako fantasy či allgotic, klidně si okapoplechy vezmu, protože je příjemný jednou za čas nebejt za lůzu, ale za krutopřísnýho rytíře.KOCOUR napsal:Tom míval těch setů několik, měl celkem koukatelný věci i ty ahystorický. O týhle konkrétní zbroji tvrdí že jí má podle exponátu z nějakýho muzea. Na akce si brával věci podle toho jak přísný měli měřítka pořadatele. když musel bral si věci koukatelný, ale když nemusel tak si bral ty fantasy protože se mu samotnýmu prostě líbili víc. Píšu v minulim čase protože sem ho 2 roky neviděl ani o něm neslyšel tak nevim jak je to s nim dnes.Lazar napsal:Jestli se nepletu tak má dva sety. Tuhle a jednu krapet méně fantasy, zdá se že volí podle akce.
Dobrý postřeh rosiku (ten o zpětné vazbě).
Naposledy upravil(a) trener dne 29 Kvě 2012, 08:47, celkem upraveno 1 x.
Mrakomor píše:
Já to mám zhruba podobně. Prostě se přizpůsobim přání organizátorů. A když akci propagujou jako fantasy či allgotic, klidně si okapoplechy vezmu, protože je příjemný jednou za čas nebejt za lůzu, ale za krutopřísnýho rytíře.
No nerad to říkám, ale ta akce byla datována do Tudorovců.
Nevím zda bylo přáním organizátorů, aby jim tam lozila raklama na místní výkup železa.
Já to mám zhruba podobně. Prostě se přizpůsobim přání organizátorů. A když akci propagujou jako fantasy či allgotic, klidně si okapoplechy vezmu, protože je příjemný jednou za čas nebejt za lůzu, ale za krutopřísnýho rytíře.
Nevím zda bylo přáním organizátorů, aby jim tam lozila raklama na místní výkup železa.
Já tam byl. A i pár rádoby Vikingů se v bitvě se souhlasem organizátorů objevilo. Na Kolíně bejvaj i horší než chlápek z rohama, ale i tak tam jezdim rád.Mahy napsal:Mrakomor píše:
- Kalf
- Místo/Bydliště: Prostějov/Šternberk
- Kontaktovat uživatele:
Libušín 2012 - bych čekal že pexeso je uz pasé ( je tam toho víc
)

Kdo po tobě chlebem, ty po něm atomovým šumavanem