Galerie luků - uživatelé
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Re: Galerie luků - uživatelé
Joe tileruje nějaký svoje luky takhle, což je znak, že nejspíš děláš něco správně.
J.
J.
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Kaša: Já bych tahal maximálně 32. Dřevo bylo proměnlivé hustoty, jedna strana lepší. Jak píšeš - levé rameno (levé na fotce) je horní. Přesto že je o nějaký milimetřík tlustší, tak je mnohem poddajnější. Léta jsem nepočítal. Dřevo subjektivně působí celkem důvěryhodně
Pája: Matroš nebyl nijak ideální, deflex +2" a celkem malý průměr, tuším kolem 12cm. Byl ale dlouhý 2,5m bez nějakých extrémů a chtěl jsem prostě tu délku využít i kdyby měl luk skončit na zdi. Uprostřed má dokonce o 2 mm větší tloušťku než šířku, měl tam nejsilnější deflex a nechtěl sem už zeslabovat. Moc se mi takové tillery nelíbí. Mám radši tužší střed při takové délce.
Délka 214cm, střed 41x43, střed ramen 32X31, konce 14mm. Deflex teď možná 4".
Teď jsem byl ve sklepě a ještě je celý
Hawk: to mně těší. V podstatě mám nejradši klasický pravidelný půlkruh a snažím se ho vždy dosáhnout.
Pája: Matroš nebyl nijak ideální, deflex +2" a celkem malý průměr, tuším kolem 12cm. Byl ale dlouhý 2,5m bez nějakých extrémů a chtěl jsem prostě tu délku využít i kdyby měl luk skončit na zdi. Uprostřed má dokonce o 2 mm větší tloušťku než šířku, měl tam nejsilnější deflex a nechtěl sem už zeslabovat. Moc se mi takové tillery nelíbí. Mám radši tužší střed při takové délce.
Délka 214cm, střed 41x43, střed ramen 32X31, konce 14mm. Deflex teď možná 4".
Teď jsem byl ve sklepě a ještě je celý
Hawk: to mně těší. V podstatě mám nejradši klasický pravidelný půlkruh a snažím se ho vždy dosáhnout.
Naposledy upravil(a) Deadguy dne 05 Ún 2013, 09:10, celkem upraveno 1 x.
Jaro, keby povieš tiler je dobrý lebo... sa mi to pozdáva viac ako Joe robí podobne a preto je to dobré. Dôkaz autoritou nemám rád. Nikto nie je dokonalý, treba mať vlastný rozum.
Mne sa tiler tiež pozdáva. Na to že má 120lbs je to ale dobrá kláda. Tipujem tak 2kg
Mne sa tiler tiež pozdáva. Na to že má 120lbs je to ale dobrá kláda. Tipujem tak 2kg
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain
Dav1d: pochopil jsem Jara tak, ze mûj tiller je ok, a ze i Joe nèkdy dèlá podobné.
Luk jsem ted vázil a má 1354 g i s tètivou.
- Pája1111
- Bůh inhumačních technik

- SHŠ: Divoké svině
- Místo/Bydliště: Brno
Na 120# docela velká váha... Bude pomalejší, ale asi vydrží i přejetí autemDeadguy napsal:Dav1d: pochopil jsem Jara tak, ze mûj tiller je ok, a ze i Joe nèkdy dèlá podobné.
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
Pája1111 napsal:Na 120# docela velká váha... Bude pomalejší, ale asi vydrží i přejetí autemDeadguy napsal:Dav1d: pochopil jsem Jara tak, ze mûj tiller je ok, a ze i Joe nèkdy dèlá podobné.
Na 120# je tezsi, ale to je maximum mé, né toho klacku
David, řekněme si to asi takhle - některé autority jsou lepší než jiné. Mluvíme o jednom ze 3 nejlepších lukařů na kontinentě.
Deadguy - je to pěkný luk, tiler OK. Je trochu těžší, ale až ho zastřílíš, vždycky můžeš zkrátit. Ten laskyho má mimochodem 1450 gr - 3 libry tzn, je asi o 100 gramů těžší než projektovaný ideál - ale je velmi dlouhý a nechal by se zakrátit.
Jaro
Deadguy - je to pěkný luk, tiler OK. Je trochu těžší, ale až ho zastřílíš, vždycky můžeš zkrátit. Ten laskyho má mimochodem 1450 gr - 3 libry tzn, je asi o 100 gramů těžší než projektovaný ideál - ale je velmi dlouhý a nechal by se zakrátit.
Jaro
Power is a dimension which raises all these concerns a thousand fold. With power you can indulge corrupt motives with corrupt behavior, coerce others into collaborating or submitting to your corruption, and impose the consequences of it on many innocent people much more easily. Why is then everybody willing to offer endless benefits of a doubt to the powerful, and none to the powerless?
Prvni test, jak vidno neutáhl sem ani 100l lb. Zkracování zatím v nedohlednu.
Ale je to fakt heavy weight. Narozdíl ode mnè.
- Přílohy
-
- 544583_341664025937687_1879453302_n.jpg (23.72 KiB) Zobrazeno 5962 x
- Pája1111

Pěkné... Myslím, že takhle z jara budeme s těmi nátahy bojovat všichniDeadguy napsal:Prvni test, jak vidno neutáhl sem ani 100l lb. Zkracování zatím v nedohlednu.Ale je to fakt heavy weight. Narozdíl ode mnè.
„Jest čestné koupiti si dívku, unésti ji násilím je znakem statečnosti a odvahy, ale svésti děvče úsměvy a sladkými slůvky je podlé a hanebné“
- Pája1111

Nový tisový WB 118#@32" N/N 202cm, váha 1020g. Horní rameno má výrazný deflex, díky tomu je na něm více materiálu. Celkově má na brace dost podivný tiler, ale v nátahu na 32" je oblouk perfektní. Jen to není na fotkách vidět, protože chyběla síla k natažení, taky chlad zapůsobil a luk byl tuhý jako sviňa
Je v něm vlepený švéd, v místě kde byl vyhnilý suk.( Viz. tisový tutoriál)

Málo naplat Pájo, holt umíš.
O té chybějící síle - včera jsem vytáhl tu novou lepenou 140 na zastřílení... Po zimě a těsně po rýmičce a kašlíčku nátah sotva 2/3. Ale hekal jsem u toho moc hezky.
O té chybějící síle - včera jsem vytáhl tu novou lepenou 140 na zastřílení... Po zimě a těsně po rýmičce a kašlíčku nátah sotva 2/3. Ale hekal jsem u toho moc hezky.
Vzdělání při člověku nectném je toliko jako šperk v rypáku svině. J. A. Komenský
Velice hezký luk, škoda že jste ho nenatáhli, .... asi budu muset zase přijet.
Dělám srandu, já jsem taky slabý jak čaj po zimě.
A váha vyšla taky dost slušně, ne?
Dělám srandu, já jsem taky slabý jak čaj po zimě.
A váha vyšla taky dost slušně, ne?
- Pája1111

Ta váha mě trošku sere, měl jsem v plánu tak 850g, ale díky tomu hornímu rameni to prostě nešlo. 
Paráda!
- Pája1111

Takový parádní tisáček mohl mít Sumira......165 liberní

Teď to celé zeslabuji na 120#

Teď to celé zeslabuji na 120#