Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Moderátoři: hawkwind, lasky, Pája1111
Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Zdravím.
Dňa 14.10.2023, pri meste Malacky, na lúke jazdeckého klub Libero horse, gps 48.401121, 16.981321 , sa bude konať jednodenný turnaj.
Výtaný sú všetci lukostrelci. Bodované kategórie budú však len dve: luky s prírodných materiálov nad 70lb a luky s prírodných materiálov pod 70lb. V oboch kategóriach su povinné drevenné šípy s prírodnými letkami.
Disciplíny, klasika CSWBS, plus nejaké doplnkovky, aby sa nepovedalo, že sa navyblbneme.
V prípade záujmu o účasť mi napíšta tu na fóre, prípadne do osobky, prípadne na facebook.
Dňa 14.10.2023, pri meste Malacky, na lúke jazdeckého klub Libero horse, gps 48.401121, 16.981321 , sa bude konať jednodenný turnaj.
Výtaný sú všetci lukostrelci. Bodované kategórie budú však len dve: luky s prírodných materiálov nad 70lb a luky s prírodných materiálov pod 70lb. V oboch kategóriach su povinné drevenné šípy s prírodnými letkami.
Disciplíny, klasika CSWBS, plus nejaké doplnkovky, aby sa nepovedalo, že sa navyblbneme.
V prípade záujmu o účasť mi napíšta tu na fóre, prípadne do osobky, prípadne na facebook.
Naposledy upravil(a) wobler dne 05 Zář 2023, 10:40, celkem upraveno 1 x.
Re: Jesenny turnaj CSWBS pri Malackéch 2023
Zdar,
tak já a Jana se hlásíme.... já wb 115lb, jana 35.
tak já a Jana se hlásíme.... já wb 115lb, jana 35.
Ahojte, o kolkej hodine začína turnaj ? Ďakujem.
Už som si to zistil cez FB.
Už som si to zistil cez FB.
Dobrý den,
také jsem viděl informaci o turnaji na Facebooku, ale myslím, že je trochu pozdě se přihlásit. Doufám, že se budu moci zúčastnit příště. Navíc teď, když jsem zaregistrovaná na fóru, budu moci sledovat novinky.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Můj web
také jsem viděl informaci o turnaji na Facebooku, ale myslím, že je trochu pozdě se přihlásit. Doufám, že se budu moci zúčastnit příště. Navíc teď, když jsem zaregistrovaná na fóru, budu moci sledovat novinky.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Můj web
Naposledy upravil(a) Ibrahym dne 08 Pro 2023, 16:26, celkem upraveno 1 x.
- lasky
- SHŠ: CSWBS
- Místo/Bydliště: Kolačín, dedinka pod horou.
urcite pozde nieje.
Luk je dielo božie, rovnako ako aj žena.
Díky moc za turnaj, bylo to super ... i nové výzvy jako střelba proti slunci a přez terení (mírné zvlnění terénu
) překážky byly zábavné!

Tiež ďakujem Woblerovi za príjemné stretnutie priateľov lukostreľby
. Ríman bol obzvlášť zábavný
.
Tu sú moje fotky:
https://photos.app.goo.gl/4zvvzWJNmTB2zNT9A
Tabuľku výsledkov niekto spraví?
Tu sú moje fotky:
https://photos.app.goo.gl/4zvvzWJNmTB2zNT9A
Tabuľku výsledkov niekto spraví?
Nejprve si zjistěte fakta, potom je můžete překroutit dle libosti.
Mark Twain
Mark Twain
Zde výsledky z turnaje u Woblera:
hlavní turnaj a doplňkové disciplíny:
hlavní turnaj a doplňkové disciplíny:
- Přílohy
-
- Výsledky turnaje CSWBS v Plaveckém Štvrtku 14.10.2023.jpg (304.25 KiB) Zobrazeno 3216 x
-
- Výsledky doplňkových disciplín CSWBS v Plaveckém Štvrtku 14.10.2023.jpg (198.22 KiB) Zobrazeno 3234 x