Kandidáti do pranýře
Re: Kandidáti do pranýře
Jako pánové, s těma larpákama to nehroťte.. Jo, je to často mizérie, ale už docela dlouho se pro to snažíme něco dělat, vysvětlovat komu můžem co za to stojí co ne a Zub má pravdu, velká spousta z larpařů už by se za tohle fakt hodně styděla.. Takže bych poprosil klid.
- Divous
- SHŠ: Slánská rota
- Místo/Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, LARP je něco úplně jiného, myslím, že s LARPy tady nikdo problém nemá a ani nemá důvod s tím mít problém. Pokud tedy borec s KM na LARP nepřijede na historickou akciOrzo napsal:Jako pánové, s těma larpákama to nehroťte.. Jo, je to často mizérie, ale už docela dlouho se pro to snažíme něco dělat, vysvětlovat komu můžem co za to stojí co ne a Zub má pravdu, velká spousta z larpařů už by se za tohle fakt hodně styděla.. Takže bych poprosil klid.
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
Ale jistě, není LARP jako LARP, že ano, některé jsou na tom výrazně lépe než kdejaká železná bitva či vystoupení - a navíc je tam jiná zábava než chlast a poměřování kvality/dobovosti že... třeba příběh a atmosféra, ehm ehm. http://pwx.rajce.idnes.cz/Porta_Rossa_MDVII/
Čímž bych po mém příspěvku o špatné kvalitě některých LARPových událostí rád kontroval co jsem řekl prve.
Čímž bych po mém příspěvku o špatné kvalitě některých LARPových událostí rád kontroval co jsem řekl prve.
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
hm, tohle by mně samotného lákaloLazar napsal:Ale jistě, není LARP jako LARP, že ano, některé jsou na tom výrazně lépe než kdejaká železná bitva či vystoupení - a navíc je tam jiná zábava než chlast a poměřování kvality/dobovosti že... třeba příběh a atmosféra, ehm ehm. http://pwx.rajce.idnes.cz/Porta_Rossa_MDVII/
- Divous
- Kontaktovat uživatele:
LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer
Už je to hodně, opravdu hodně let, co se na naších akcích zjevoval Mág 10. úrovně Zaječí pacička
Už je to hodně, opravdu hodně let, co se na naších akcích zjevoval Mág 10. úrovně Zaječí pacička
"Rád slyším pleskání kroužkového odění o hrušku sedla a zvonění a cinkání postroje, pak spěchám dál a vidím prošívanice navlékané přes pancíř, pleskání praporců pozvedá mého ducha..." Petr z Bergeraku, 13. století
USA je někdy docela... no... nevím co tímhle ti lidé sledují, já nerad moc kritizuji, ani nevím o koho(co) jde, jsem v tomhle začátečník a teprve se chystám na nákupy ale...
- Přílohy
-
- n678686720_1073057_1603.jpg (88.8 KiB) Zobrazeno 5009 x
Sledují tím zábavu, někdy docela úspěšně 
- každá dlouhodobá politika potřebuje jednou za čas projít takovou malou defenestrací.
Je fakt, že se mohlo jednat o nějaký karneval či maškarní, opravdu přesně nevím co to bylo za akci a s jaký cílem.
Tak pozor, Mág 10 úrovně jsem samozřejmě já, akorát jako prostředek své magické síly používám rozestlanou postel - hradecké dámy vědíDivous napsal:LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer![]()
Jako policista máš snad svoji magickou hůlku domlouvačku, ne?
- Divous
- Kontaktovat uživatele:
Tak takhle je to s tebou doopravdy!Maršálek napsal:Tak pozor, Mág 10 úrovně jsem samozřejmě já, akorát jako prostředek své magické síly používám rozestlanou postel - hradecké dámy vědíDivous napsal:LARP mě láká už dlouho... I když, Maršálku, to co děláte vy, je vlastně také LARP, akorát že historicky košer![]()
Už je to hodně, opravdu hodně let, co se na naších akcích zjevoval Mág 10. úrovně Zaječí pacičkaSnažím se to ale tajit...
¨
Víte že...? v Americe existuje "Společnost pro kreativní anachronismy"? Našel jsem její stránku na FB...
Pěchota z přesvědčení.
Ve skutečnosti docela rozšířená věc, zatím většina američanů se kterými jsem mluvil o "reenactment" okamžitě začala o sdružení kreativnách anachronismů. Jako když řekneš "šermíř".