Svrchní tunika snad bude nová a delší, jakožto chudák jsem na jinou neměl(což je fakt

Zcela prozaicky se tomu v běžné mluvě říká "miminko"Czernozub napsal:... takovou tu klasickou bílou čepičku jak pro miminka(jejíž jméno si nepamatuju)...
Opravím ji a uvidím, zatím nic lepšího nemám, na novou nejsou prachy. A co toho uzlu se týče- taky myslím že nemá se šlechtou nic společného, ale i když jo, tak co bych měl jiného provést s tím přečnívajícím koncem?Indy napsal:No, samotné mimino je snad na spaní, nebo taková lágrmicce, ne? Kloubouk, slamák či odpovídající čepka je super, dá se něco sehnat i levně. Škoda, žes nebyl na Ostravě, prodávali tam plsťené čepky, spíše ranější a vypadaly super vidlácky. Cena 800kč. Jinak bacha sedláčku, ať Ti někdo nepřerazí ruce za ten rytířský uzel na opasku. Opasek Ti klidně sesmolím, s ohledem na Tvůj původ vyberu něco nechutně chudého. Ale asi bych sháněl nějakou kovanou hnusnou přesku a hrozně křivě to přišil tlustou dratví. Samozřejmě přeska černá, nejlépe podle nálezů. Nůši vyzkoušej, nápad je to dobrý, ale pokud ležela na půdě 20 let, pravděpodobně bude proutí vyschlé a rozpadne se již během pár akcí. Lepší bude nová.
rychlokvaška s 20 letou praxí.
No jo, moc se mi nepovedla, jeden z prvních výrobkůnoxter napsal:Drnovský hejsek dobrý,
dle mého zkrátit a z úžit bruchy a na večer delší suknici. Pak už jen detaily, nějaký žabikuch na pásek a asi jinou tašfici tahle mi přijde dost "konfekční stánkařina".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Baidu [Spider] a 1 host