Rád bych ještě jednou poděkoval všem kteří svým kouskem přispěli:
Dášence co všechno stihla ušít.
Kamilovi a Klárce za pomoc u kuchyně.
Vendulce za pomoc u kasy a další milion věci co nebyly vidět, ale o to víc potřeba.
Gregorovi, že zvládl ten oběd skoro sám a za práci s lopatou
Duši za plakáty a pomoc při stavění.
Kubákovi, že dokázal pružně převzít na co se Jan ze Siecína vysral.
Gregorovi, Kubákovi a Janovi ze Siecína za pomoc při stavění víkend předem
MK2, že pomohl se stánkařema a jak střílel na louce.
Randomovi za charizmatického funkčního seržanta pikenýrů.
Indymu a Davidsonovi za kvalitní budíček.
Milošovi, že tahal za drátky aby vše jelo.
Nekrovi za nazvučení a komentáře. (a za dopravu "Standy" abychom se v pátek nenudili)
Klukům z kompanie za vykopání příkopu a celkovou pomoc.
Bránickejm za zakopání příkopu a odborné archeologické rady (jak se drží lopata)
Baghíře, Methewovi a dalším dvěma (co znám, ale nepamatuju si jména) taktéž za zakopání.
Papulkovi za brilantního písaře a za řetězy a rošt na kuchyň.
Broďanovi za skvostného psychologa - verbíře.
Petrovi Fantyšovi za velitele hlídkového vojska.
Všem hercům za skvělé výkony a pomoc při dialozích a ladění scénáře - Čert, Petr, Jitka, Broďan, Davis a Viktor
Gardistům za pavézníky a dobový život.
PeZovi za lukostřelecký turnaj o ketrém nevím organizačně nic ale spousta lidí mi za něj poděkovala.
Hawkwindovi a Aničce za pomoc s občerstevním a posíláním vojsk na plac:)
A všem dalším které jsem momentálně zapoměl napsat, ale jak si budu vzpomínat tak napíšu
A co vnímám já že bylo blbě ?
1. Oběd v sobotu nevyšel jak jsem čekal - mohu za to určitě já, že jsem blbě umístil jednu tašku z žebrama tak se přehlédla
2. Atrakce pro děti - nepodařilo se mi zprovoznit házení sekerama a kopíma, lukostřelbu, kopinickej výcvik a pod.
3. Nezařídil jsem mustruňk, ikdyž jsem částečně hřešil na to že vím kdo mi přijede a ostatním jsem chtěl letos dát šanci aby si všimli, že jsou tak jinak že asi dělají něco blbě, ale příští rok budu po všech co neznám žádat fotky
4. Nevhodné přesunutí hlavního bodu programu v neděli z 15:00 na 13:00 (což ještě ke všemu nesouhlasilo s programem na plakátu) - ještě vyhodnotíme kolik pak přišlo diváků na tu třetí.
5. Bitva mohal bejt delší a na kruh zrady musím mít bezdrátovej mikrofon
Postřehy:
1. Zvážil bych lukostřelbu pro diváky.
2. Možná bychom mohli udělat po bitve ukázkový střet dvou pěších šiků bez scénáře.
A prosím teďka pište vy
SiG